Der findes mange tusinde danskere der hver eneste uge laver styrtende med penge på at oddse på diverse sportsgrene såsom Esport I Danmark, fodbold i tyskland, basket i USA og hockey i Canada. 

Der er, igennem de sidste mange år, blevet opbygget en hel identitet omkring at være god til at oddse, og de af oddserne der klarer det bedst bliver også så godt betalt at de bogstaveligt talt ikke behøver et rigtigt arbejde. Disse mennesker har valg oddsing som deres levevej, og har lagt titusinde af timer i at blive virkelig dygtig til det.

Nu sidder du garanteret og tænker; Hvordan kan man blive god til at lave væddemål? Handler det mest af alt ikke bare om held? Til det er der kun at svare – nej, det handler ikke kun om held. 

Oddsing er en videnskab, og hvis du er en af de nye oddsere der først er ved at få øjnene op for værdien af det, så er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel griber jeg fat i to gode overvejelser som enhver seriøs oddser bør overveje, før de går i gang med at leve af det. 

To gode overvejelser omkring oddsing

Har du virkelig maven til det?

Når det går godt er det fedt, når det går skidt er det knap så fedt – forestil dig at flyve op og ned af denne følelsesmæssige rutschebane døgnet rundt hele året. Det er virkeligheden for de oddsere der har valgt at gøre levevej ud af det. På bare 90 minutter (den cirka længde på en normal fodboldkamp) kan de miste flere måneders husleje eller lave flere måneders husleje – og den slags betting kræver altså is i maven. Før du går i gang bør du overveje om du har is nok i maven til det, for ellers er det ikke sikkert at det er den rigtige sport for dig. 

Lav små bets, de betaler sig i længden

Hvis der er én ting som de fleste oddsere misforstår, så er det at man faktisk ikke laver de store penge på at tage de store chancer – det er faktisk helt omvendt. Ved at lægge mange små men sikre bets, er du næsten altid sikret (du er aldrig sikret noget, men dine chancer er bedre) at vinde – og som ordsproget går, så uddgør mange bække små, en stor å. 

Selvom det måske virker trivielt at skulle lægge mange små bets hver eneste dag, så er det i virkeligheden vejen frem. 

Leave a comment