Hvad er franske døre?

Franske døre er døre med et eller flere glaspartier inkorporeret i døren, så der naturligt kommer lys igennem døren. Franske døre kan både implementeres som udendørs døre, med direkte adgang til naturligt lys, eller som indvendige døre, som vil hjælpe med at sprede lyset i dit hjem til forskellige rum. 

Hvorfor er franske døre blevet populære?

Lys er en vigtig komponent til et rart hus, så du ikke bare træder ind i et hus, men træder ind i et hjem. Følelsen af hjem skabes nemlig igennem vores omgivelser, og her er lys og særligt naturligt lys en vigtig komponent.  

Franske døre er de mest populære glasdøre på grund af deres evne til at øge lysindfaldet af naturligt lys, så dine rum føles lettere og større. 

Hvilke modeller findes der?

Franske døre kan fås enten som enkeltglasdøre eller dobbeltdøre, afhængigt af hvor stor en døråbning du har. Inden for begge størrelser findes der forskellige design, hvor du blandt andet kan vælge forskellige størrelses glas, hvor stor en andel af døren der skal være massiv og hvilken farve din dør skal have. 

Hvad koster franske døre?

Priserne på franske døre kan spænde fra alt imellem 2000 til 4000 kroner, afhængigt af størrelsen, mængden af vinuder og farven. 

Hvad er Melholt’s Handels Center?

Melholt’s Handels Center er en forretning som udelukkende beskæftiger sig med døre. Dermed kan du finde et stort udvalg af franske døre og få god service ovenikøbet. 

Hvorfor vælge Melholt’s Handels Center?

Hos Melholt’s Handels Center vil du opleve den bedste service, med mange års erfaring og bredt kendskab til franske døre og montering af døre. Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du altid kontakte Melholt’s Handels Center til en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også kontakte dem ved spørgsmål om selve monteringen af din dør, hvis du står akut og har brug for hjælp. 

Hvordan kan jeg købe døre hos Melholt’s Handels Center?

På hjemmesiden franske døre kommer du ind på Melholt’s webshop, hvor du kan bestille dine døre og få dem leveret til dit hjem. Du kan også bestille dine varer online og afhente dem ved aftale med Melholt’s Handels Center. 

Melholt byder også på en fysisk butik som har åbent, men på grund af COVID-19 skal du bestille tid for at komme til butikken. Her vil du i levende live kunne se dørene og dermed få en god idé om udseendet og hvad du leder efter. 

Leave a comment