Lever du en travl hverdag, så kan det være du skal prøve et Kursus i Mindfulness! 

Lær at leve i nuet på et Mindfullkursus! og få ro i sindet! måske du også kan hjælpe andre videre? 

mindfullness er for dig som ønsker at arbejde med dig selv. Det er meget vigtigt at forstå, at dine tanker og følelser ikke er dig som person, men det er noget du har og noget du kan arbejde med at forstå!

Med et Mindfulness kursus får du værktøjer til, hvordan du kan arbejde med dine tanker og særligt vil det hjælpe dig, som måske har haft en stresset og travl hverdag eller lider af angst og depression.

Udover et kursus er der en del gode råd at hente, som nævnt herunder kommer nogle tips til mere selvkærlig nydelse i hverdagen. 

  • Sov gerne 7-9 timers sammenhængene søvn, hver dag. Det er enormt vigtigt, da man kan risikere ved ikke at sove nok, at være for meget i sit hovede og for lidt i nuet. Hvis du ikke får sovet nok en enkelt dag, så forsøg i løbet af dagen at tage en powernap midt på dagen. Bare hvil dig i 20 minutter og lav nogle meditationsøveser. Du vil føle mere energi og afklarethed efter.
  • Spis nærende og sund mad. Det giver dig både vitaminer, mineraler og energi og overskud. 
  • Stræk ud og dyrk yoga hver dag. Gå ind på Youtube.com og find  inspirerende videoer både til yogaen, men du kan sikkert og finde nogle til forskellige åndedrætsøvelser som du kan lave. 
  • Skriv dine tanker ned og find ud af, hvad du i hverdagen er mest taknemmelig for. Det gør dig både i stand til at tænke mere klart.
  • Gå nogle ture dagligt. En gåtur kan give en masse gode ideer, som kan være brugbare for ens egen udviklingsproces. 
  • Få ny viden og lær at udvikle og udfordre dig selv. Du øger både din hjerneaktivitet men ved at få ny viden, får du også en del selvtillid underbevidst og du vil mærke, hvor skønt det er at lære nye ting. 

Arbejd med dig selv og dine tanker. Det er kun godt, at du bliver bevidst om dine tanker og handlinger i det videre arbejde med dig selv. Det kan være udfordrende og svært men det vil gavne dig en hel del på længere sigt og det vil blive nemmere at være den person som du selv drømmer om at være. 

Du kan læse videre i artiklen Kom i kontakt med dig selv via mindfulness uddannelse.

Leave a comment